Coupe aardbeien met ananas en pistache
Coupe aardbeien met ananas en pistache

Coupe aardbeien met ananas en pistache

10 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snij de aardbeien in 4. Laat de ananas uitlekken en snij de schijven in stukjes.

  3. Scheur de melkbroodjes in kleine stukjes. Verhit een pan zonder vetstof en bak de stukjes melkbrood 1 min.

  4. Doe een bolletje pistache-ijs in een ijscoupe en verdeel er de stukjes melkbrood over. Werk af met de aardbeien, de ananas en een toefje slagroom.

Tip
Nog melkbroodjes over?

Eet ze de komende dagen als ontbijt.

Nog ananasschijfjes over?

Bewaar ze in een afgesloten bewaardoosje in de koelkast. Lekker als ontbijt met wat granola en yoghurt.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snij de aardbeien in 4. Laat de ananas uitlekken en snij de schijven in stukjes.

  3. Scheur de melkbroodjes in kleine stukjes. Verhit een pan zonder vetstof en bak de stukjes melkbrood 1 min.

  4. Doe een bolletje pistache-ijs in een ijscoupe en verdeel er de stukjes melkbrood over. Werk af met de aardbeien, de ananas en een toefje slagroom.

Tip
Nog melkbroodjes over?

Eet ze de komende dagen als ontbijt.

Nog ananasschijfjes over?

Bewaar ze in een afgesloten bewaardoosje in de koelkast. Lekker als ontbijt met wat granola en yoghurt.

Bekijk het recept digitaal