- Bewaar

- Bewaar
Couscous van bloemkool met sardines
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken. Snij in schijfjes.
-
Rasp de bloemkool fijn of mix in de blender. Doe in een mengkom.
-
Snipper de zongedroogde tomaten, de lente-uitjes, de munt en het basilicum fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Pers de limoen.
-
Laat de sardines uitlekken en snij ze grof.
-
Bereiding:
-
Rooster de zonnebloem pitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en meng met het paprikapoeder.
-
Voeg de sardines, de zonnebloem pitten, de zongedroogde tomaten, de olijven, de rucola, de lente-uitjes, de munt en het basilicum toe aan de bloemkool.
-
Voeg de olijfolie en het limoensap toe en kruid goed met zwarte peper en grof zeezout. Meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel over 12 glaasjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken. Snij in schijfjes.
-
Rasp de bloemkool fijn of mix in de blender. Doe in een mengkom.
-
Snipper de zongedroogde tomaten, de lente-uitjes, de munt en het basilicum fijn.
-
Hak de rucola grof.
-
Pers de limoen.
-
Laat de sardines uitlekken en snij ze grof.
-
Bereiding:
-
Rooster de zonnebloem pitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en meng met het paprikapoeder.
-
Voeg de sardines, de zonnebloem pitten, de zongedroogde tomaten, de olijven, de rucola, de lente-uitjes, de munt en het basilicum toe aan de bloemkool.
-
Voeg de olijfolie en het limoensap toe en kruid goed met zwarte peper en grof zeezout. Meng alles goed onder elkaar.
-
Verdeel over 12 glaasjes.