- Bewaar

- Bewaar
Crumble met druiven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Snij de druiven doormidden. Bewaar een 10-tal helften voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Meng het citroensap met de druiven en verdeel over 4 aparte ovenschaaltjes.
-
Meng de bloem met de boter en 2 eetl. suiker. Verdeel deze mengeling over de druiven en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de resterende halve druifjes met 2 eetl. suiker.
-
Afwerking:
-
Haal de crumbles uit de oven en verdeel de gesuikerde druiven over de ovenschaaltjes net voor u opdient.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Snij de druiven doormidden. Bewaar een 10-tal helften voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Meng het citroensap met de druiven en verdeel over 4 aparte ovenschaaltjes.
-
Meng de bloem met de boter en 2 eetl. suiker. Verdeel deze mengeling over de druiven en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng de resterende halve druifjes met 2 eetl. suiker.
-
Afwerking:
-
Haal de crumbles uit de oven en verdeel de gesuikerde druiven over de ovenschaaltjes net voor u opdient.