Crumble met druiven
Crumble met druiven

Crumble met druiven

30 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 263 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 44.4 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.

  4. Snij de druiven doormidden. Bewaar een 10-tal helften voor het garnituur.

  5. Bereiding:
  6. Meng het citroensap met de druiven en verdeel over 4 aparte ovenschaaltjes.

  7. Meng de bloem met de boter en 2 eetl. suiker. Verdeel deze mengeling over de druiven en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Meng de resterende halve druifjes met 2 eetl. suiker.

  9. Afwerking:
  10. Haal de crumbles uit de oven en verdeel de gesuikerde druiven over de ovenschaaltjes net voor u opdient.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.

  4. Snij de druiven doormidden. Bewaar een 10-tal helften voor het garnituur.

  5. Bereiding:
  6. Meng het citroensap met de druiven en verdeel over 4 aparte ovenschaaltjes.

  7. Meng de bloem met de boter en 2 eetl. suiker. Verdeel deze mengeling over de druiven en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Meng de resterende halve druifjes met 2 eetl. suiker.

  9. Afwerking:
  10. Haal de crumbles uit de oven en verdeel de gesuikerde druiven over de ovenschaaltjes net voor u opdient.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 263 kcal
Vet 7.7 g
Koolhydraat 44.4 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal