- Bewaar

- Bewaar
Crumblecake met abrikozen en blauwe bessen
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos Brazilië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de abrikozen in 4 partjes. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng 200 g boter met 225 g rietsuiker, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de eieren en de melk. Klop tot een romig mengsel.
-
Giet het deeg in een grote ovenschaal met bakpapier en bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de crumble met de vingers onder elkaar tot een los kruimeldeeg.
-
Haal de cake uit de oven (de oven mag aan blijven). Verdeel de yoghurt over de cake, leg er het fruit op en bestrooi met de crumble. Zet nog 15 à 20 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Snij de cake in stukken en serveer warm, lauw of koud.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos Brazilië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.) - Snij de abrikozen in 4 partjes. - Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng 200 g boter met 225 g rietsuiker, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de eieren en de melk. Klop tot een romig mengsel.
-
Giet het deeg in een grote ovenschaal met bakpapier en bak 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de crumble met de vingers onder elkaar tot een los kruimeldeeg.
-
Haal de cake uit de oven (de oven mag aan blijven). Verdeel de yoghurt over de cake, leg er het fruit op en bestrooi met de crumble. Zet nog 15 à 20 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Snij de cake in stukken en serveer warm, lauw of koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos Brazilië