Dessertbordje van de chef
Dessertbordje van de chef

Dessertbordje van de chef

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Zet de diepgevroren moelleuxs 12 à 13 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Serveer met een bolletje ijs, frambozen en blaadjes munt.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Zet de diepgevroren moelleuxs 12 à 13 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Serveer met een bolletje ijs, frambozen en blaadjes munt.

Bekijk het recept digitaal