Druivenslaatje met dragonvinaigrette
Druivenslaatje met dragonvinaigrette

Druivenslaatje met dragonvinaigrette

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 206 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 13.5 g
Suiker 12.3 g
Vezel 3.6 g
Eiwit 5.6 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Snij de selder in de lengte in 3 en dan in blokjes van 1/2 cm.

  4. Hak de walnoten grof.

  5. Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.

  6. Snij de druiven in 2.

  7. Snipper de dragonblaadjes fijn. Meng met de yoghurt, het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Meng de fijnproeversmix met de selder, de druiven, de appel en de walnoten.

  10. Lepel er de vinaigrette over.

Tip

Lekker met kip of op een broodje met kaas.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Snij de selder in de lengte in 3 en dan in blokjes van 1/2 cm.

  4. Hak de walnoten grof.

  5. Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.

  6. Snij de druiven in 2.

  7. Snipper de dragonblaadjes fijn. Meng met de yoghurt, het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Meng de fijnproeversmix met de selder, de druiven, de appel en de walnoten.

  10. Lepel er de vinaigrette over.

Tip

Lekker met kip of op een broodje met kaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 206 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 13.5 g
Suiker 12.3 g
Vezel 3.6 g
Eiwit 5.6 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal