- Bewaar

- Bewaar
Druivenslaatje met dragonvinaigrette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de selder in de lengte in 3 en dan in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snij de druiven in 2.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn. Meng met de yoghurt, het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de fijnproeversmix met de selder, de druiven, de appel en de walnoten.
-
Lepel er de vinaigrette over.
Lekker met kip of op een broodje met kaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Snij de selder in de lengte in 3 en dan in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de walnoten grof.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1 cm.
-
Snij de druiven in 2.
-
Snipper de dragonblaadjes fijn. Meng met de yoghurt, het citroensap en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Meng de fijnproeversmix met de selder, de druiven, de appel en de walnoten.
-
Lepel er de vinaigrette over.
Lekker met kip of op een broodje met kaas.