- Bewaar

- Bewaar
Exotische fruitsla met verse kaas en kokoscrumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten.
-
Snij de kiwi's in kleine blokjes.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en voeg de fijngehakte hazelnoten, de gemalen kokosnoot en de rietsuiker toe. Roerbak 3 à 4 min. tot de gemalen kokosnoot mooi bruin is. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Meng het vruchtvlees van de passievruchten onder de blokjes kiwi.
-
Verdeel de verse kaas over 4 dessertpotjes, lepel er de fruitsla over en bestrooi met de kokoscrumble.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten.
-
Snij de kiwi's in kleine blokjes.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en voeg de fijngehakte hazelnoten, de gemalen kokosnoot en de rietsuiker toe. Roerbak 3 à 4 min. tot de gemalen kokosnoot mooi bruin is. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Meng het vruchtvlees van de passievruchten onder de blokjes kiwi.
-
Verdeel de verse kaas over 4 dessertpotjes, lepel er de fruitsla over en bestrooi met de kokoscrumble.
Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).