Exotische fruitsla met verse kaas en kokoscrumble
Exotische fruitsla met verse kaas en kokoscrumble

Exotische fruitsla met verse kaas en kokoscrumble

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 217 kcal
Vet 14.5 g
Koolhydraat 15.4 g
Eiwit 5.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten.

  4. Snij de kiwi's in kleine blokjes.

  5. Hak de hazelnoten fijn.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een pan en voeg de fijngehakte hazelnoten, de gemalen kokosnoot en de rietsuiker toe. Roerbak 3 à 4 min. tot de gemalen kokosnoot mooi bruin is. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  8. Meng het vruchtvlees van de passievruchten onder de blokjes kiwi.

  9. Verdeel de verse kaas over 4 dessertpotjes, lepel er de fruitsla over en bestrooi met de kokoscrumble.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten.

  4. Snij de kiwi's in kleine blokjes.

  5. Hak de hazelnoten fijn.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de boter in een pan en voeg de fijngehakte hazelnoten, de gemalen kokosnoot en de rietsuiker toe. Roerbak 3 à 4 min. tot de gemalen kokosnoot mooi bruin is. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  8. Meng het vruchtvlees van de passievruchten onder de blokjes kiwi.

  9. Verdeel de verse kaas over 4 dessertpotjes, lepel er de fruitsla over en bestrooi met de kokoscrumble.

Tip

Dit recept is glutenvrij. Lees altijd aandachtig de verpakking van de producten om zeker te zijn dat ze geen (sporen van) gluten bevatten. De samenstelling van een product kan soms wijzigen. Meer info over aangepaste voeding vindt u [hier](http://www.colruyt.be/colruyt/static/culinair/idk-aangepastevoeding-nl.shtml).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 217 kcal
Vet 14.5 g
Koolhydraat 15.4 g
Eiwit 5.8 g

Bekijk het recept digitaal