- Bewaar

- Bewaar
Fraise melba met meringue
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de meringues.
-
Snij de aardbeien in 4.
-
Mix in een hoge maatbeker de frambozen met de vanillesuiker.
-
Duw de puree door een zeef tot een gladde saus.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verdeel de meringues over 4 ijscoupes.
-
Doe in elke ijscoupe 2 bollen ijs.
-
Voeg de aardbeien toe en lepel er de frambozencoulis over.
-
Afwerking:
-
Werk af met de amandelschilfers en de munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de meringues.
-
Snij de aardbeien in 4.
-
Mix in een hoge maatbeker de frambozen met de vanillesuiker.
-
Duw de puree door een zeef tot een gladde saus.
-
Snipper de blaadjes munt fijn.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Verdeel de meringues over 4 ijscoupes.
-
Doe in elke ijscoupe 2 bollen ijs.
-
Voeg de aardbeien toe en lepel er de frambozencoulis over.
-
Afwerking:
-
Werk af met de amandelschilfers en de munt.