Fraise melba met meringue
Fraise melba met meringue

Fraise melba met meringue

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 462 kcal
Vet 20.8 g
Koolhydraat 58.9 g
Eiwit 7.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de meringues.

  3. Snij de aardbeien in 4.

  4. Mix in een hoge maatbeker de frambozen met de vanillesuiker.

  5. Duw de puree door een zeef tot een gladde saus.

  6. Snipper de blaadjes munt fijn.

  7. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  8. Bereiding:
  9. Verdeel de meringues over 4 ijscoupes.

  10. Doe in elke ijscoupe 2 bollen ijs.

  11. Voeg de aardbeien toe en lepel er de frambozencoulis over.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de amandelschilfers en de munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de meringues.

  3. Snij de aardbeien in 4.

  4. Mix in een hoge maatbeker de frambozen met de vanillesuiker.

  5. Duw de puree door een zeef tot een gladde saus.

  6. Snipper de blaadjes munt fijn.

  7. Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  8. Bereiding:
  9. Verdeel de meringues over 4 ijscoupes.

  10. Doe in elke ijscoupe 2 bollen ijs.

  11. Voeg de aardbeien toe en lepel er de frambozencoulis over.

  12. Afwerking:
  13. Werk af met de amandelschilfers en de munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 462 kcal
Vet 20.8 g
Koolhydraat 58.9 g
Eiwit 7.9 g

Bekijk het recept digitaal