In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de frambozen en de mango oppervlakkig ontdooien.
Snij de kroontjes van de aardbeien. Schil de halve kiwi en snij in stukjes. Snij het vruchtvlees van de verse mango in stukjes. Steek de stukjes fruit en de bessen op 1 brochettestokje.
Mix de frambozen met de basilicumsiroop en de helft van het gemalen ijs. Verdeel over een glas.
Mix de mango met de rest van het gemalen ijs en lepel voorzichtig in het glas.
Vul aan met citroenlimonade over de bolle kant van een lepel. Werk af met een fruitbrochette.
Tip
Stel je eigen fruitbrochette samen met je favoriete vruchten. Ook ideaal om mee te nemen op een picknick of als tussendoortje op school.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Laat de frambozen en de mango oppervlakkig ontdooien.
Snij de kroontjes van de aardbeien. Schil de halve kiwi en snij in stukjes. Snij het vruchtvlees van de verse mango in stukjes. Steek de stukjes fruit en de bessen op 1 brochettestokje.
Mix de frambozen met de basilicumsiroop en de helft van het gemalen ijs. Verdeel over een glas.
Mix de mango met de rest van het gemalen ijs en lepel voorzichtig in het glas.
Vul aan met citroenlimonade over de bolle kant van een lepel. Werk af met een fruitbrochette.
Tip
Stel je eigen fruitbrochette samen met je favoriete vruchten. Ook ideaal om mee te nemen op een picknick of als tussendoortje op school.