- Bewaar

- Bewaar
Fris tomatenslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de smaaktomaten in schijfjes.
-
Snij de tapastomaten in 4 partjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Leg de schijfjes smaaktomaat op een bord en verdeel er de tapastomaten en de kerstomaten over.
-
Meng het citroensap met de olijfolie, de fijngesnipperde rode ui en het bieslook. Verdeel over de tomaten.
-
Kruid met de zwarte peper en de fleur de sel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de smaaktomaten in schijfjes.
-
Snij de tapastomaten in 4 partjes. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn.
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Leg de schijfjes smaaktomaat op een bord en verdeel er de tapastomaten en de kerstomaten over.
-
Meng het citroensap met de olijfolie, de fijngesnipperde rode ui en het bieslook. Verdeel over de tomaten.
-
Kruid met de zwarte peper en de fleur de sel.