Fris tomatenslaatje
Fris tomatenslaatje

Fris tomatenslaatje

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 3.8 g
Eiwit 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de smaaktomaten in schijfjes.

  3. Snij de tapastomaten in 4 partjes. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Snipper de rode ui en het bieslook fijn.

  5. Pers de halve citroen.

  6. Bereiding:
  7. Leg de schijfjes smaaktomaat op een bord en verdeel er de tapastomaten en de kerstomaten over.

  8. Meng het citroensap met de olijfolie, de fijngesnipperde rode ui en het bieslook. Verdeel over de tomaten.

  9. Kruid met de zwarte peper en de fleur de sel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de smaaktomaten in schijfjes.

  3. Snij de tapastomaten in 4 partjes. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Snipper de rode ui en het bieslook fijn.

  5. Pers de halve citroen.

  6. Bereiding:
  7. Leg de schijfjes smaaktomaat op een bord en verdeel er de tapastomaten en de kerstomaten over.

  8. Meng het citroensap met de olijfolie, de fijngesnipperde rode ui en het bieslook. Verdeel over de tomaten.

  9. Kruid met de zwarte peper en de fleur de sel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 112 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 3.8 g
Eiwit 1.9 g

Bekijk het recept digitaal