Fruitbrochette met chocoladefantasie
Fruitbrochette met chocoladefantasie

Fruitbrochette met chocoladefantasie

Dessert
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 15.2 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Lepel bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.

  3. Snij de halve ananas in 2 en verdeel in blokjes van 2 bij 2 cm.

  4. Vraag aan mama of papa om de beide chocoladesoorten apart te smelten au bain-marie (plaats daarvoor een kom in een kookpot met heet water).

  5. Dep de fruitsoorten voor de helft in chocolade. Bij de ene soort fruit gebruikt u witte chocolade, bij de andere pure chocolade.

  6. Haal door de regenboogfantasie en steek op spiesen. Laat zo afkoelen in de koelkast tot de chocolade gestold is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Lepel bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.

  3. Snij de halve ananas in 2 en verdeel in blokjes van 2 bij 2 cm.

  4. Vraag aan mama of papa om de beide chocoladesoorten apart te smelten au bain-marie (plaats daarvoor een kom in een kookpot met heet water).

  5. Dep de fruitsoorten voor de helft in chocolade. Bij de ene soort fruit gebruikt u witte chocolade, bij de andere pure chocolade.

  6. Haal door de regenboogfantasie en steek op spiesen. Laat zo afkoelen in de koelkast tot de chocolade gestold is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 90 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 15.2 g
Eiwit 1.1 g

Bekijk het recept digitaal