- Bewaar

- Bewaar
Fruitbrochette met chocoladefantasie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Lepel bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.
-
Snij de halve ananas in 2 en verdeel in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Vraag aan mama of papa om de beide chocoladesoorten apart te smelten au bain-marie (plaats daarvoor een kom in een kookpot met heet water).
-
Dep de fruitsoorten voor de helft in chocolade. Bij de ene soort fruit gebruikt u witte chocolade, bij de andere pure chocolade.
-
Haal door de regenboogfantasie en steek op spiesen. Laat zo afkoelen in de koelkast tot de chocolade gestold is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Lepel bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.
-
Snij de halve ananas in 2 en verdeel in blokjes van 2 bij 2 cm.
-
Vraag aan mama of papa om de beide chocoladesoorten apart te smelten au bain-marie (plaats daarvoor een kom in een kookpot met heet water).
-
Dep de fruitsoorten voor de helft in chocolade. Bij de ene soort fruit gebruikt u witte chocolade, bij de andere pure chocolade.
-
Haal door de regenboogfantasie en steek op spiesen. Laat zo afkoelen in de koelkast tot de chocolade gestold is.