Fruitpakketjes met witte chocolade en vanilleroomijs
Fruitpakketjes met witte chocolade en vanilleroomijs

Fruitpakketjes met witte chocolade en vanilleroomijs

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 322 kcal
Vet 13.4 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 42.2 g
Suiker 40.3 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de limoen.

  3. Neem 4 stukken bakpapier, verdeel het rode fruit over het midden en verdeel er de honing en wat limoensap over. Vouw dicht en bind de zijkanten vast met een strik van keukentouw. Wikkel er daarna telkens een vel aluminiumfolie rond.

  4. Rooster de amandelschilfers samen met het kokospoeder in een pan zonder vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.

  5. BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
  6. Plaats de fruitpakketjes ± 10 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is).

  7. Verdeel de fruitpakketjes over de borden en schik er een bolletje vanille-ijs naast.

  8. Afwerking:
  9. Werk af met het amandel-kokosmengsel en de muntblaadjes. Schaaf er op het moment zelf wat wittechocoladekrullen over met een dunschiller.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Pers de limoen.

  3. Neem 4 stukken bakpapier, verdeel het rode fruit over het midden en verdeel er de honing en wat limoensap over. Vouw dicht en bind de zijkanten vast met een strik van keukentouw. Wikkel er daarna telkens een vel aluminiumfolie rond.

  4. Rooster de amandelschilfers samen met het kokospoeder in een pan zonder vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.

  5. BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
  6. Plaats de fruitpakketjes ± 10 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is).

  7. Verdeel de fruitpakketjes over de borden en schik er een bolletje vanille-ijs naast.

  8. Afwerking:
  9. Werk af met het amandel-kokosmengsel en de muntblaadjes. Schaaf er op het moment zelf wat wittechocoladekrullen over met een dunschiller.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 322 kcal
Vet 13.4 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 42.2 g
Suiker 40.3 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal