- Bewaar

- Bewaar
Fruitpakketjes met witte chocolade en vanilleroomijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers de limoen.
-
Neem 4 stukken bakpapier, verdeel het rode fruit over het midden en verdeel er de honing en wat limoensap over. Vouw dicht en bind de zijkanten vast met een strik van keukentouw. Wikkel er daarna telkens een vel aluminiumfolie rond.
-
Rooster de amandelschilfers samen met het kokospoeder in een pan zonder vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Plaats de fruitpakketjes ± 10 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is).
-
Verdeel de fruitpakketjes over de borden en schik er een bolletje vanille-ijs naast.
-
Afwerking:
-
Werk af met het amandel-kokosmengsel en de muntblaadjes. Schaaf er op het moment zelf wat wittechocoladekrullen over met een dunschiller.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Pers de limoen.
-
Neem 4 stukken bakpapier, verdeel het rode fruit over het midden en verdeel er de honing en wat limoensap over. Vouw dicht en bind de zijkanten vast met een strik van keukentouw. Wikkel er daarna telkens een vel aluminiumfolie rond.
-
Rooster de amandelschilfers samen met het kokospoeder in een pan zonder vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Plaats de fruitpakketjes ± 10 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is).
-
Verdeel de fruitpakketjes over de borden en schik er een bolletje vanille-ijs naast.
-
Afwerking:
-
Werk af met het amandel-kokosmengsel en de muntblaadjes. Schaaf er op het moment zelf wat wittechocoladekrullen over met een dunschiller.