- Bewaar

- Bewaar
Galettes met champignons en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. rust)
-
Mix de bloem samen met het zout, de eieren en de melk of rijstdrank in een mengkom tot een glad beslag. Laat 30 min. rusten.
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Rasp de grana padano.
-
Snij de ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons ± 2 min. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de pesto en de room toe. Kruid goed met zwarte peper en zout. Verwarm op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1/2 koffiel. boter per pannenkoek in een pannenkoekenpan en giet er 1 pollepel beslag in. Laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant. Bak zo 8 pannenkoeken.
-
Schep een beetje groenten in het midden van elke pannenkoek en verdeel er de rauwe ham en de kaas over. Vouw de 4 randen naar binnen tot een vierkant.
-
Leg de gevulde pannenkoeken op een bakplaat met bakpapier en zet 2 à 3 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + 30 min. rust)
-
Mix de bloem samen met het zout, de eieren en de melk of rijstdrank in een mengkom tot een glad beslag. Laat 30 min. rusten.
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Rasp de grana padano.
-
Snij de ham in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons ± 2 min. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de pesto en de room toe. Kruid goed met zwarte peper en zout. Verwarm op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1/2 koffiel. boter per pannenkoek in een pannenkoekenpan en giet er 1 pollepel beslag in. Laat enkele minuten bakken. Draai de pannenkoek om en bak de andere kant. Bak zo 8 pannenkoeken.
-
Schep een beetje groenten in het midden van elke pannenkoek en verdeel er de rauwe ham en de kaas over. Vouw de 4 randen naar binnen tot een vierkant.
-
Leg de gevulde pannenkoeken op een bakplaat met bakpapier en zet 2 à 3 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran