Gebakken appel met verse kaas
Gebakken appel met verse kaas

Gebakken appel met verse kaas

Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm.

  3. Smelt de boter in een braadpan en bak de appelblokjes goudbruin. Meng er de honing onder en laat afkoelen.

  4. Verkruimel de rijstkoek en voeg samen met blokjes appel bij de petit-suissekaas. Meng goed en bestrooi met wat fijngeplette walnoot.

Tip

Maakt u dit dessert voor volwassenen? Doe dan de ingrediënten in laagjes in kleine doorzichtige glaasjes voor een mooi resultaat.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm.

  3. Smelt de boter in een braadpan en bak de appelblokjes goudbruin. Meng er de honing onder en laat afkoelen.

  4. Verkruimel de rijstkoek en voeg samen met blokjes appel bij de petit-suissekaas. Meng goed en bestrooi met wat fijngeplette walnoot.

Tip

Maakt u dit dessert voor volwassenen? Doe dan de ingrediënten in laagjes in kleine doorzichtige glaasjes voor een mooi resultaat.

Bekijk het recept digitaal