- Bewaar

- Bewaar
Gegrild roodbaarshaasje met pompelmoes-koolrabisalade
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond (Abdijbier) Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve - Miguel Torres Central Valley - Chili (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het venkelgroen af en hou apart. Snij de venkel in dunne reepjes.
-
Schil de koolrabi en snij in heel dunne staafjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen (peler à vif). Vang het sap op.
-
Hak de peterselie en de dille fijn.
-
Meng de ras el hanout met de bloem en kruid met peper en zout.
-
Snij de roodbaarshaasjes in 4 gelijke porties.
-
Bereiding:
-
Wentel de stukken vis door de gekruide bloem.
-
Verhit een grillpan met 1 eetl. olie en bak de stukken vis aan beide kanten 3 à 4 min. tot ze goudbruin zijn en gaar.
-
Meng de venkelreepjes met de koolrabi, de gehakte peterselie, de dille en de veenbessen.
-
Meng 1 eetl. van het pompelmoessap met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Besprenkel de salade met de dressing.
-
Afwerking:
-
Schik wat salade op een bord, leg er telkens een stuk vis op en werk af met wat venkelgroen. Leg er de pompelmoespartjes rond.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond (Abdijbier) Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve - Miguel Torres Central Valley - Chili (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het venkelgroen af en hou apart. Snij de venkel in dunne reepjes.
-
Schil de koolrabi en snij in heel dunne staafjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen (peler à vif). Vang het sap op.
-
Hak de peterselie en de dille fijn.
-
Meng de ras el hanout met de bloem en kruid met peper en zout.
-
Snij de roodbaarshaasjes in 4 gelijke porties.
-
Bereiding:
-
Wentel de stukken vis door de gekruide bloem.
-
Verhit een grillpan met 1 eetl. olie en bak de stukken vis aan beide kanten 3 à 4 min. tot ze goudbruin zijn en gaar.
-
Meng de venkelreepjes met de koolrabi, de gehakte peterselie, de dille en de veenbessen.
-
Meng 1 eetl. van het pompelmoessap met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Besprenkel de salade met de dressing.
-
Afwerking:
-
Schik wat salade op een bord, leg er telkens een stuk vis op en werk af met wat venkelgroen. Leg er de pompelmoespartjes rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond (Abdijbier) Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserve - Miguel Torres Central Valley - Chili (Witte wijn)