- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kippenescalope met gevulde zoete paprika
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado, D.O.C. Rioja, Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (20 min.)
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de halve rode ui, het knoflook en de peterselie fijn.
-
Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de aubergineblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ± 5 min. bakken.
-
Roer de aubergine, de peterselie en de kikkererwten onder de couscous en kruid met de cayennepeper.
-
Snij de hoedjes van de puntpaprika's en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Vul de puntpaprika's met de couscous. Steek het hoedje opnieuw vast met een brochettestokje of een prikkertje.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Bak de gevulde puntpaprika's 10 min. op een matig warme barbecue. Draai af en toe om. De schil van de paprika's mag een beetje zwart zien.
-
Leg intussen de kippenescalopes op de barbecue en bak 3 à 4 min. aan elke kant.
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado, D.O.C. Rioja, Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
BEREIDING IN DE KEUKEN (20 min.)
-
Doe de couscous in een kom en overgiet met de hete bouillon. Dek af en laat 10 min. zwellen. Roer los met een vork.
-
Spoel intussen de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de halve rode ui, het knoflook en de peterselie fijn.
-
Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Voeg de aubergineblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat ± 5 min. bakken.
-
Roer de aubergine, de peterselie en de kikkererwten onder de couscous en kruid met de cayennepeper.
-
Snij de hoedjes van de puntpaprika's en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Vul de puntpaprika's met de couscous. Steek het hoedje opnieuw vast met een brochettestokje of een prikkertje.
-
BEREIDING OP DE BARBECUE (10 min.)
-
Bak de gevulde puntpaprika's 10 min. op een matig warme barbecue. Draai af en toe om. De schil van de paprika's mag een beetje zwart zien.
-
Leg intussen de kippenescalopes op de barbecue en bak 3 à 4 min. aan elke kant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn El Coto Rosado, D.O.C. Rioja, Spanje