- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde zeebarbeel op preibedje
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay | I.G.P. Pays d'Oc Wijn Waratah | Chardonnay | Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de zeebarbeelfilets ontdooien en dep droog. Bestrijk beide kanten met 1 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten. Kruid licht met peper en zout.
-
Snij de preiwitten in stukken van ± 6 cm en daarna in lange repen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de grill van uw oven 10 min. voor.
-
Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en leg er de visfilets met de velkant naar boven op. Rooster 10 à 12 min. onder de voorverwarmde grill.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten in een kookpot. Voeg de repen prei en 3/4 kerstomaten toe en stoof ± 10 min. al roerend op een zacht vuur, tot de prei zacht is. Voeg naar smaak nog wat olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Maak een bedje van prei en kerstomaten op elk bord. Schik er telkens een geroosterde zeebarbeelfilet op. Garneer met de resterende kerstomaatjes en geef er een stukje brood bij.
- Vervang de zeebarbeelfilets door zeebaarsfilets. De bereidingswijze blijft dezelfde. - Vervang de preiwitten door 2 venkelknollen. Snij ze in fijne reepjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay | I.G.P. Pays d'Oc Wijn Waratah | Chardonnay | Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de zeebarbeelfilets ontdooien en dep droog. Bestrijk beide kanten met 1 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten. Kruid licht met peper en zout.
-
Snij de preiwitten in stukken van ± 6 cm en daarna in lange repen.
-
Bereiding:
-
Verwarm de grill van uw oven 10 min. voor.
-
Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en leg er de visfilets met de velkant naar boven op. Rooster 10 à 12 min. onder de voorverwarmde grill.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten in een kookpot. Voeg de repen prei en 3/4 kerstomaten toe en stoof ± 10 min. al roerend op een zacht vuur, tot de prei zacht is. Voeg naar smaak nog wat olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Maak een bedje van prei en kerstomaten op elk bord. Schik er telkens een geroosterde zeebarbeelfilet op. Garneer met de resterende kerstomaatjes en geef er een stukje brood bij.
- Vervang de zeebarbeelfilets door zeebaarsfilets. De bereidingswijze blijft dezelfde. - Vervang de preiwitten door 2 venkelknollen. Snij ze in fijne reepjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay | I.G.P. Pays d'Oc Wijn Waratah | Chardonnay | Australië