- Bewaar

- Bewaar
Gevuld varkenshaasje met kruidige krieltjesbrochette
Onze drankensuggesties
Wijn Vacqueyras A.O.P. Caves Saint-Pierre Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Boen de krielaardappelen schoon en kook 25 min. gaar in de schil in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Rits intussen de naaldjes van de takjes rozemarijn. Snipper samen met de salieblaadjes heel fijn.
-
Pers het teentje knoflook en meng met 4 eetl. olijfolie, de tomatenpuree, de fijngesnipperde salie en rozemarijn, de honing en de wijnazijn. Kruid met peper en zout. Meng onder de uitgelekte krielaardappelen en laat minstens 20 min. marineren in de koelkast.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de tomaten in stukjes en de rode ui in fijne ringen. Meng de tomatenstukjes, de prinsessenboontjes en de mosterdvinaigrette door elkaar en bestrooi met de uiringen.
-
Bestrijk het varkenshaasje met 1 eetl. olijfolie. Snij het vlees in de lengte doormidden, maar snij niet volledig door. Besmeer de binnenkant met de kruidenkaas en vul met de dadels. Vouw dicht en maak vast met cocktailprikkers of keukentouw.
-
Steek de krielaardappelen op 3 brochettestokjes.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak het varkenshaasje 10 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Bak intussen de krieltjesbrochettes 3 m Voor 3 personen in. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine plakken en serveer met de boontjessalade en de krieltjesbrochettes.
- Wikkel het varkenshaasje in sneetjes ontbijtspek voor een nog rijkere smaak. - Gebruikt u houten brochettestokjes, week ze dan even in water. Zo verbranden ze niet op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Vacqueyras A.O.P. Caves Saint-Pierre Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Boen de krielaardappelen schoon en kook 25 min. gaar in de schil in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Rits intussen de naaldjes van de takjes rozemarijn. Snipper samen met de salieblaadjes heel fijn.
-
Pers het teentje knoflook en meng met 4 eetl. olijfolie, de tomatenpuree, de fijngesnipperde salie en rozemarijn, de honing en de wijnazijn. Kruid met peper en zout. Meng onder de uitgelekte krielaardappelen en laat minstens 20 min. marineren in de koelkast.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 6 min. onafgedekt beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij de tomaten in stukjes en de rode ui in fijne ringen. Meng de tomatenstukjes, de prinsessenboontjes en de mosterdvinaigrette door elkaar en bestrooi met de uiringen.
-
Bestrijk het varkenshaasje met 1 eetl. olijfolie. Snij het vlees in de lengte doormidden, maar snij niet volledig door. Besmeer de binnenkant met de kruidenkaas en vul met de dadels. Vouw dicht en maak vast met cocktailprikkers of keukentouw.
-
Steek de krielaardappelen op 3 brochettestokjes.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak het varkenshaasje 10 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Bak intussen de krieltjesbrochettes 3 m Voor 3 personen in. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine plakken en serveer met de boontjessalade en de krieltjesbrochettes.
- Wikkel het varkenshaasje in sneetjes ontbijtspek voor een nog rijkere smaak. - Gebruikt u houten brochettestokjes, week ze dan even in water. Zo verbranden ze niet op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vacqueyras A.O.P. Caves Saint-Pierre Wijn Château Haut Gay A.O.P. Bordeaux Supérieur