- Bewaar

- Bewaar
Gevulde inktvistubes met ansjovis
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Vlaams roodbruin bier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de inktvistubes volledig ontdooien. Spoel ze onder koud water en dep de binnen- en de buitenkant goed droog.
-
Snipper de platte peterselie, de teentjes knoflook en de basilicumblaadjes fijn. Snij de ansjovisfilets in kleine stukjes. Meng samen met de zachte boter, het citroensap en het broodkruim tot een gladde pasta. Kruid met peper.
-
Vul de inktvistubes met de pasta en bestrijk ze met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Sluit de opening met een tandenstoker.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de inktvistubes 3 à 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met stukjes stokbrood of een groen slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Vlaams roodbruin bier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de inktvistubes volledig ontdooien. Spoel ze onder koud water en dep de binnen- en de buitenkant goed droog.
-
Snipper de platte peterselie, de teentjes knoflook en de basilicumblaadjes fijn. Snij de ansjovisfilets in kleine stukjes. Meng samen met de zachte boter, het citroensap en het broodkruim tot een gladde pasta. Kruid met peper.
-
Vul de inktvistubes met de pasta en bestrijk ze met de olijfolie. Kruid met peper en zout. Sluit de opening met een tandenstoker.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de inktvistubes 3 à 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Serveer met stukjes stokbrood of een groen slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Vlaams roodbruin bier Wijn Monte Palma Verdejo D.O. Rueda - Spanje