In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook ze 15 à 18 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Snipper ondertussen de lenteuitjes fijn, snij de radijzen in dunne schijfjes en pers de halve limoen.
Meng de mayonaise met de fijngesnipperde lente-uitjes, het limoensap en de surimisnippers. Kruid met zwarte peper.
Snij het hoedje van de afgekoelde krielaardappelen en lepel er met een klein lepeltje het aardappelkruim uit, tot op ± 1 cm van de rand. Plet het aardappelkruim met een vork en meng onder de surimisalade.
Vul de uitgeholde krieltjes met de surimisalade en schik er telkens 2 schijfjes radijs op. Werk af met wat dille.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook ze 15 à 18 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Snipper ondertussen de lenteuitjes fijn, snij de radijzen in dunne schijfjes en pers de halve limoen.
Meng de mayonaise met de fijngesnipperde lente-uitjes, het limoensap en de surimisnippers. Kruid met zwarte peper.
Snij het hoedje van de afgekoelde krielaardappelen en lepel er met een klein lepeltje het aardappelkruim uit, tot op ± 1 cm van de rand. Plet het aardappelkruim met een vork en meng onder de surimisalade.
Vul de uitgeholde krieltjes met de surimisalade en schik er telkens 2 schijfjes radijs op. Werk af met wat dille.