- Bewaar

- Bewaar
Gevulde pannenkoek met banaan en chocolade
Onze drankensuggesties
Wijn Vin doux naturel, een zoete witte wijn uit Roussillon, gemaakt van muskaatdruiven.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. rust)
-
Maak het beslag: doe de bloem, de eieren, 1 eetl. rietsuiker en de arachideolie in een kom. Voeg de helft van de melk toe en klop alles goed tot een homogeen deeg. Voeg de rest van de melk toe en laat 1 u. rusten.
-
Maak ondertussen de vulling: snij de bananen in schijfjes van 1 cm. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en doe er de stukken banaan in. Bestrooi met 2 eetl. rietsuiker en doe er het citroensap bij. Laat 5 à 10 min. bakken en roer regelmatig. Zet opzij.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak 4 pannenkoeken. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 150 °C.
-
Schik ondertussen een pannenkoek in een ovenbestendig potje en duw aan op de bodem. Doe er 1 koffiel. chocopasta op en vul verder met 1/4 van de gebakken bananen. Vouw de pannenkoek dicht en dek het potje af met aluminiumfolie. Doe hetzelfde met de andere pannenkoeken.
-
Zet de potjes 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de room met 2 eetl. chocopasta.
-
Afwerking:
-
Keer de potjes om op de borden. Schik er een bolletje vanilleijs naast. Lepel er de chocoladesaus rond en werk het bord verder af met bloemsuiker en geraspte chocolade.
Onze drankensuggesties
Wijn Vin doux naturel, een zoete witte wijn uit Roussillon, gemaakt van muskaatdruiven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + 1 u. rust)
-
Maak het beslag: doe de bloem, de eieren, 1 eetl. rietsuiker en de arachideolie in een kom. Voeg de helft van de melk toe en klop alles goed tot een homogeen deeg. Voeg de rest van de melk toe en laat 1 u. rusten.
-
Maak ondertussen de vulling: snij de bananen in schijfjes van 1 cm. Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en doe er de stukken banaan in. Bestrooi met 2 eetl. rietsuiker en doe er het citroensap bij. Laat 5 à 10 min. bakken en roer regelmatig. Zet opzij.
-
Bereiding:
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak 4 pannenkoeken. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 150 °C.
-
Schik ondertussen een pannenkoek in een ovenbestendig potje en duw aan op de bodem. Doe er 1 koffiel. chocopasta op en vul verder met 1/4 van de gebakken bananen. Vouw de pannenkoek dicht en dek het potje af met aluminiumfolie. Doe hetzelfde met de andere pannenkoeken.
-
Zet de potjes 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng ondertussen de room met 2 eetl. chocopasta.
-
Afwerking:
-
Keer de potjes om op de borden. Schik er een bolletje vanilleijs naast. Lepel er de chocoladesaus rond en werk het bord verder af met bloemsuiker en geraspte chocolade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vin doux naturel, een zoete witte wijn uit Roussillon, gemaakt van muskaatdruiven.