Gin met passievrucht
Gin met passievrucht

Gin met passievrucht

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een ginglas met ijsblokjes en lepel er het vruchtvlees van 1/2 passievrucht over.

  3. Overgiet met de gin en vul aan met de tonic.

  4. Steek het schijfje limoen op een prikkertje en schik het boven op het glas.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een ginglas met ijsblokjes en lepel er het vruchtvlees van 1/2 passievrucht over.

  3. Overgiet met de gin en vul aan met de tonic.

  4. Steek het schijfje limoen op een prikkertje en schik het boven op het glas.

Bekijk het recept digitaal