Glaasje van rivierkreeftjes en kaas
Glaasje van rivierkreeftjes en kaas

Glaasje van rivierkreeftjes en kaas

10 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 106 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 9.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de selder in blokjes.

  3. Snij de kaas in 20 fijne plakjes.

  4. Bereiding:
  5. Vul de glaasjes met een bodempje selderblokjes. Bedek met 2 plakjes kaas en een 3-tal rivierkreeftjes. Werk af met dille en kruid met zwarte peper uit de molen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de selder in blokjes.

  3. Snij de kaas in 20 fijne plakjes.

  4. Bereiding:
  5. Vul de glaasjes met een bodempje selderblokjes. Bedek met 2 plakjes kaas en een 3-tal rivierkreeftjes. Werk af met dille en kruid met zwarte peper uit de molen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 106 kcal
Vet 7.1 g
Koolhydraat 0.7 g
Eiwit 9.9 g

Bekijk het recept digitaal