- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met champignons in 2-kazensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Wijn Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en knoflookteentjes fijn.
-
Scheur de boschampignons in repen en snij de gewone champignons in schijfjes.
-
Snij de geitenkaas in acht schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. boter in een braadpan. Doe er de champignons bij, kruid met zwarte peper en zout en bak een paar min. al roerend op een hoog vuur. Doe er de sjalotten en het knoflook bij en laat nog 1 min. meebakken. Voeg op het einde de pasta toe.
-
Maak de kaassaus: smelt de boter in een kookpot. Roer er de bloem onder en laat even sudderen. Leng aan met de koude melk en voeg het laurierblaadje toe. Breng al roerend met een klopper aan de kook en laat een paar min. doorkoken. Blijf roeren. Neem de saus van het vuur en verwijder het laurierblaadje. Roer er de mosterd onder. Meng er de gruyère en roquefort onder tot ze volledig gesmolten zijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta met champignons en schep in een ovenschotel. Schik er de plakjes geitenkaas op en bestrooi met het paneermeel en de tijm. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met een frisse groene salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Wijn Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en knoflookteentjes fijn.
-
Scheur de boschampignons in repen en snij de gewone champignons in schijfjes.
-
Snij de geitenkaas in acht schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie en 1 eetl. boter in een braadpan. Doe er de champignons bij, kruid met zwarte peper en zout en bak een paar min. al roerend op een hoog vuur. Doe er de sjalotten en het knoflook bij en laat nog 1 min. meebakken. Voeg op het einde de pasta toe.
-
Maak de kaassaus: smelt de boter in een kookpot. Roer er de bloem onder en laat even sudderen. Leng aan met de koude melk en voeg het laurierblaadje toe. Breng al roerend met een klopper aan de kook en laat een paar min. doorkoken. Blijf roeren. Neem de saus van het vuur en verwijder het laurierblaadje. Roer er de mosterd onder. Meng er de gruyère en roquefort onder tot ze volledig gesmolten zijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta met champignons en schep in een ovenschotel. Schik er de plakjes geitenkaas op en bestrooi met het paneermeel en de tijm. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien op met een frisse groene salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. `Blason de Bourgogne' - Cave de Buxy Wijn Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië