- Bewaar

- Bewaar
Griekse vissoep met citroen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 1 L water aan de kook met 1 eetl. kruidentuiltje, een snuifje rozemarijn en de diepgevroren soepgroenten. Laat afgedekt op een zacht vuur sudderen gedurende 15 min.
-
Voeg de diepgevroren vis toe en laat afgedekt op een zacht vuur nog 10 min. sudderen.
-
Haal de helft van de vis uit de pan en mix de soep fijn.
-
Voeg de Griekse pasta en de in stukjes gesneden vis toe. Laat nog 10 min. sudderen op een zeer zacht vuur. Indien nodig lengt u de soep aan met wat water.
-
Klop de eidooier met het citroensap los en meng er enkele lepels soep onder. Giet deze mengeling bij de soep. Roer goed om en laat de soep niet meer koken. Indien nodig brengt u de soep verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met minibroodjes of grissini.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 1 L water aan de kook met 1 eetl. kruidentuiltje, een snuifje rozemarijn en de diepgevroren soepgroenten. Laat afgedekt op een zacht vuur sudderen gedurende 15 min.
-
Voeg de diepgevroren vis toe en laat afgedekt op een zacht vuur nog 10 min. sudderen.
-
Haal de helft van de vis uit de pan en mix de soep fijn.
-
Voeg de Griekse pasta en de in stukjes gesneden vis toe. Laat nog 10 min. sudderen op een zeer zacht vuur. Indien nodig lengt u de soep aan met wat water.
-
Klop de eidooier met het citroensap los en meng er enkele lepels soep onder. Giet deze mengeling bij de soep. Roer goed om en laat de soep niet meer koken. Indien nodig brengt u de soep verder op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met minibroodjes of grissini.