- Bewaar

- Bewaar
Griezelige spinnetjes in het gras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de olijven in de lengte middendoor. Hou van elke olijf 1 helft apart en snij de andere helft telkens in 8 gelijke, fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot en de peterselie heel fijn.
-
Bereiding:
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork. Meng er het citroensap, de fijngesnipperde peterselie en sjalot, peper en zout onder.
-
Verdeel de avocado over de toastjes.
-
Schik op elk toastje 2 halve olijven. Schik 8 fijne reepjes rond elke halve olijf voor de pootjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de olijven in de lengte middendoor. Hou van elke olijf 1 helft apart en snij de andere helft telkens in 8 gelijke, fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot en de peterselie heel fijn.
-
Bereiding:
-
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn met een vork. Meng er het citroensap, de fijngesnipperde peterselie en sjalot, peper en zout onder.
-
Verdeel de avocado over de toastjes.
-
Schik op elk toastje 2 halve olijven. Schik 8 fijne reepjes rond elke halve olijf voor de pootjes.