- Bewaar

- Bewaar
Groentesoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei, wortel en ui in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een ruime kookpan en stoof de ui. Voeg de stukken prei en wortel toe en laat enkele min. stoven. Bestrooi met de bloem en roer goed om.
-
Leng aan met de groentebouillon en breng aan de kook. Kruid naar smaak met peper en zout. Dek af en laat gedurende 30 min. koken op een matig vuur.
-
Mix de soep fijn met een staafmixer en laat nog eventjes doorkoken.
-
Afwerking:
-
Plaats deze groentesoep in het midden van de tafel. Schik daaromheen potjes met de verschillende garnituren: gevogelte, vis en exotisch (zie recepten `Groentesoep met gevogelte', `Groentesoep met vis' en `Groentesoep lekker exotisch'). Uw gasten werken de basissoep naar keuze af met de verschillende garnituren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei, wortel en ui in grove stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een ruime kookpan en stoof de ui. Voeg de stukken prei en wortel toe en laat enkele min. stoven. Bestrooi met de bloem en roer goed om.
-
Leng aan met de groentebouillon en breng aan de kook. Kruid naar smaak met peper en zout. Dek af en laat gedurende 30 min. koken op een matig vuur.
-
Mix de soep fijn met een staafmixer en laat nog eventjes doorkoken.
-
Afwerking:
-
Plaats deze groentesoep in het midden van de tafel. Schik daaromheen potjes met de verschillende garnituren: gevogelte, vis en exotisch (zie recepten `Groentesoep met gevogelte', `Groentesoep met vis' en `Groentesoep lekker exotisch'). Uw gasten werken de basissoep naar keuze af met de verschillende garnituren.