Hapje uit de zee
Hapje uit de zee

Hapje uit de zee

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 5.1 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de schelvislever in een kom en prak fijn met een vork.

  3. Meng er de balsamicoazijn en het limoensap onder. Kruid met kerriepoeder, peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel naar keuze over kleine witloofblaadjes, uitgeholde kerstomaten of toastjes.

  6. Garneer met een blaadje waterkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Doe de schelvislever in een kom en prak fijn met een vork.

  3. Meng er de balsamicoazijn en het limoensap onder. Kruid met kerriepoeder, peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel naar keuze over kleine witloofblaadjes, uitgeholde kerstomaten of toastjes.

  6. Garneer met een blaadje waterkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 5.1 g
Koolhydraat 0.1 g
Eiwit 0.9 g

Bekijk het recept digitaal