- Bewaar

- Bewaar
Hespengebraad met salie en witbier
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het gebraad aan alle kanten goudbruin. 2. Voeg 1/3 van het flesje witbier toe en kruid het vlees met peper, zout en de salie.
-
Zet een deksel op de pan en laat 50 à 55 min. gaar stoven op een zacht vuur. Voeg regelmatig wat bier toe.
-
Snipper intussen het teentje knoflook fijn en snij de champignons in schijfjes.
-
Voeg het fijngesnipperde teentje knoflook en de champignons toe. Laat 10 min. verder stoven en voeg het resterende bier toe.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Zet het vuur hoger, voeg de room toe en bind met instantsausbinder. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Dien op met tagliatelle of puree.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak het gebraad aan alle kanten goudbruin. 2. Voeg 1/3 van het flesje witbier toe en kruid het vlees met peper, zout en de salie.
-
Zet een deksel op de pan en laat 50 à 55 min. gaar stoven op een zacht vuur. Voeg regelmatig wat bier toe.
-
Snipper intussen het teentje knoflook fijn en snij de champignons in schijfjes.
-
Voeg het fijngesnipperde teentje knoflook en de champignons toe. Laat 10 min. verder stoven en voeg het resterende bier toe.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm. Zet het vuur hoger, voeg de room toe en bind met instantsausbinder. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
-
Afwerking:
-
Dien op met tagliatelle of puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Saint-Martin A.O.P. Côtes du Roussillon