IJsstronk met hazelnoten en fruit
- Bewaar

- Bewaar
IJsstronk met hazelnoten en fruit
Dessert
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
299 kcal
Vet
17.4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraat
29.7 g
Suiker
27.8 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
5 g
Zout
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de blauwe druiven in 2.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Meng de honing onder de hazelnoten.
-
Bereiding:
-
Snij de ijsstronk in gelijke sneetjes en verdeel ze over de borden. Lepel er wat hazelnoten over.
-
Verdeel de physalisbessen over de borden en werk af met blauwe druiven en een streepje chocoladetopping.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de blauwe druiven in 2.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Meng de honing onder de hazelnoten.
-
Bereiding:
-
Snij de ijsstronk in gelijke sneetjes en verdeel ze over de borden. Lepel er wat hazelnoten over.
-
Verdeel de physalisbessen over de borden en werk af met blauwe druiven en een streepje chocoladetopping.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
299 kcal
Vet
17.4 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraat
29.7 g
Suiker
27.8 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
5 g
Zout
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?