IJsstronk met hazelnoten en fruit
IJsstronk met hazelnoten en fruit

IJsstronk met hazelnoten en fruit

Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 299 kcal
Vet 17.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 29.7 g
Suiker 27.8 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 5 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de blauwe druiven in 2.

  4. Hak de hazelnoten grof.

  5. Meng de honing onder de hazelnoten.

  6. Bereiding:
  7. Snij de ijsstronk in gelijke sneetjes en verdeel ze over de borden. Lepel er wat hazelnoten over.

  8. Verdeel de physalisbessen over de borden en werk af met blauwe druiven en een streepje chocoladetopping.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de blauwe druiven in 2.

  4. Hak de hazelnoten grof.

  5. Meng de honing onder de hazelnoten.

  6. Bereiding:
  7. Snij de ijsstronk in gelijke sneetjes en verdeel ze over de borden. Lepel er wat hazelnoten over.

  8. Verdeel de physalisbessen over de borden en werk af met blauwe druiven en een streepje chocoladetopping.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 299 kcal
Vet 17.4 g
Verzadigd vet 7.1 g
Koolhydraat 29.7 g
Suiker 27.8 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 5 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal