- Bewaar

- Bewaar
Italiaanse rijstsalade
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Rosato - Abruzzo Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de kerstomaten en de olijven in 2.
-
Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Los het halve bouillonblokje op in 1 dl heet water en voeg de olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten, de balsamicoazijn en de suiker toe.
-
Meng de rijst met alle ingrediënten in een grote kom (behalve de basilicum). Giet er de bouillon over en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Werk af met de blaadjes basilicum.
Graag een krokante toets? Frituur de blaadjes basilicum dan enkele seconden.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Rosato - Abruzzo Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Snij de kerstomaten en de olijven in 2.
-
Snij de gedroogde ham in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Los het halve bouillonblokje op in 1 dl heet water en voeg de olie uit de verpakking van de halfgedroogde kerstomaten, de balsamicoazijn en de suiker toe.
-
Meng de rijst met alle ingrediënten in een grote kom (behalve de basilicum). Giet er de bouillon over en kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Werk af met de blaadjes basilicum.
Graag een krokante toets? Frituur de blaadjes basilicum dan enkele seconden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Cerasuolo d'Abruzzo D.O.C. Fantini Rosato - Abruzzo Italië