- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwburger met wittekool en mosterd
Onze drankensuggesties
Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou Château La France - A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de halve wittekool in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes 5 min. in een kookpot met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de reepjes wittekool toe, roer goed en overgiet met de wijn. Laat volledig inkoken.
-
Voeg de visbouillon, de laurierblaadjes, de jeneverbessen en de kruidnagels toe. Laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verwarm intussen de oven voor op 180 °C.
-
Besprenkel de diepgevroren broodjes met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwburgers 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Haal de laurierblaadjes en de kruidnagels uit de kookpot. Roer de zure room onder de wittekool en kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes volledig doormidden en besmeer de onderste helft met de mosterd. Leg er telkens 1 kabeljauwburger op en verdeel er de wittekool over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Onze drankensuggesties
Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou Château La France - A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de halve wittekool in heel fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de spekblokjes 5 min. in een kookpot met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Voeg de reepjes wittekool toe, roer goed en overgiet met de wijn. Laat volledig inkoken.
-
Voeg de visbouillon, de laurierblaadjes, de jeneverbessen en de kruidnagels toe. Laat 25 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verwarm intussen de oven voor op 180 °C.
-
Besprenkel de diepgevroren broodjes met water en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwburgers 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Haal de laurierblaadjes en de kruidnagels uit de kookpot. Roer de zure room onder de wittekool en kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes volledig doormidden en besmeer de onderste helft met de mosterd. Leg er telkens 1 kabeljauwburger op en verdeel er de wittekool over. Dek af met de bovenste helft van het broodje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Signature du Cléray - Chenin Blanc - A.O.P. Anjou Château La France - A.O.P. Bordeaux