- Bewaar

- Bewaar
Kabeljauwfilet met pastinaakpuree en gestoofde prei
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kabeljauw oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
-
Schil intussen de pastinaken en de aardappelen. Snij in stukken.
-
Snij het preiwit in ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de pastinaak en de aardappelen 20 min. in licht gezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een grote kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwfilets ± 3 min. aan elke kant.
-
Pureer de pastinaak en de aardappelen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng er de culinaire room, de eidooier en 1 eetl. boter onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en maak een put in het midden. Vul met de prei en leg er een kabeljauwfilet op.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kabeljauw oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
-
Schil intussen de pastinaken en de aardappelen. Snij in stukken.
-
Snij het preiwit in ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de pastinaak en de aardappelen 20 min. in licht gezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een grote kookpot en stoof de prei 10 min. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauwfilets ± 3 min. aan elke kant.
-
Pureer de pastinaak en de aardappelen. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Meng er de culinaire room, de eidooier en 1 eetl. boter onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en maak een put in het midden. Vul met de prei en leg er een kabeljauwfilet op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Duc de Lerme Sauvignon I.G.P. Pays d'Oc