- Bewaar

- Bewaar
Kersen-amandeltaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min)
-
Ontpit de kersen
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.
-
Meng de boter met de suiker, het amandelpoeder, de bloem, anderhalf ei en het amandelaroma. Verdeel over het kruimeldeeg tot op 2 cm van de rand.
-
Schik de kersen op het amandeldeeg en plooi de randen van het kruimeldeeg naar binnen. Bestrooi met de amandelschilfers en de bloemsuiker. Bestrijk het kruimeldeeg met het resterende halve ei.
-
Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min)
-
Ontpit de kersen
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg het kruimeldeeg samen met het bakpapier op een bakplaat.
-
Meng de boter met de suiker, het amandelpoeder, de bloem, anderhalf ei en het amandelaroma. Verdeel over het kruimeldeeg tot op 2 cm van de rand.
-
Schik de kersen op het amandeldeeg en plooi de randen van het kruimeldeeg naar binnen. Bestrooi met de amandelschilfers en de bloemsuiker. Bestrijk het kruimeldeeg met het resterende halve ei.
-
Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.