In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bevochtig de rand van een glas of doorzichtige beker met de frambozensiroop en dompel in de kristalsuiker. Giet de rest van de siroop in het glas.
Meng het sinaasappelsap en de Kidibul. Giet de mengeling over de bolle kant van een soeplepel op de siroop. Zo blijft de laag frambozensiroop op de bodem intact en krijgt u een mooi kleureffect.
Afwerking:
Prik de druiven op een cocktailprikker en versier er het glas mee.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Bevochtig de rand van een glas of doorzichtige beker met de frambozensiroop en dompel in de kristalsuiker. Giet de rest van de siroop in het glas.
Meng het sinaasappelsap en de Kidibul. Giet de mengeling over de bolle kant van een soeplepel op de siroop. Zo blijft de laag frambozensiroop op de bodem intact en krijgt u een mooi kleureffect.
Afwerking:
Prik de druiven op een cocktailprikker en versier er het glas mee.