- Bewaar

- Bewaar
Kletskoppen met geitenkaascrème en zelfgemaakte rode-uienkonfijt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min., de dag voordien)
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (40 min.)
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de rode uien.
-
Voeg alle andere ingrediënten voor de gekonfijte ui toe, dek af en laat 20 min. sudderen.
-
Verwijder het deksel en laat nog 10 à 15 min. sudderen. Roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe, zodat de bereiding niet aanbrandt. Laat afkoelen.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snipper het bieslook fijn. Klop de room stevig op en meng er de geitenkaas en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep 1 eetl. gekonfijte ui op een kletskop. Lepel er wat geitenkaascrème op en werk af met preischeuten. Bedek met een tweede kletskop. Herhaal voor de rest van de kletskoppen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min., de dag voordien)
-
Snipper de rode uien fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn.
-
Bereiding:
-
De dag voordien (40 min.)
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de rode uien.
-
Voeg alle andere ingrediënten voor de gekonfijte ui toe, dek af en laat 20 min. sudderen.
-
Verwijder het deksel en laat nog 10 à 15 min. sudderen. Roer regelmatig en voeg eventueel wat water toe, zodat de bereiding niet aanbrandt. Laat afkoelen.
-
Op het moment zelf (5 min.)
-
Snipper het bieslook fijn. Klop de room stevig op en meng er de geitenkaas en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schep 1 eetl. gekonfijte ui op een kletskop. Lepel er wat geitenkaascrème op en werk af met preischeuten. Bedek met een tweede kletskop. Herhaal voor de rest van de kletskoppen.