- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke kerstballen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Steek 12 gelijke rondjes uit de sneetjes integraalbrood met een uitsteekvormpje. Besmeer elk rondje met een dikke laag verse kaas. Kruid met de Italiaanse kruiden.
-
Snij 12 blokjes van 1 cm uit het stuk komkommer. Snij de rest in fijne reepjes of heel kleine blokjes.
-
Snij de radijzen, de kerstomaten en de paprika ook in fijne reepjes of kleine blokjes.
-
Schik de grotere blokjes komkommer in het midden van de rondjes brood.
-
Werk af met de rest van de groenten.
-
Afwerking:
-
Presenteer verticaal op een broodplank (zoals sushi).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Steek 12 gelijke rondjes uit de sneetjes integraalbrood met een uitsteekvormpje. Besmeer elk rondje met een dikke laag verse kaas. Kruid met de Italiaanse kruiden.
-
Snij 12 blokjes van 1 cm uit het stuk komkommer. Snij de rest in fijne reepjes of heel kleine blokjes.
-
Snij de radijzen, de kerstomaten en de paprika ook in fijne reepjes of kleine blokjes.
-
Schik de grotere blokjes komkommer in het midden van de rondjes brood.
-
Werk af met de rest van de groenten.
-
Afwerking:
-
Presenteer verticaal op een broodplank (zoals sushi).