Kleurrijke kerstballen
Kleurrijke kerstballen

Kleurrijke kerstballen

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 3.9 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 1.8 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Steek 12 gelijke rondjes uit de sneetjes integraalbrood met een uitsteekvormpje. Besmeer elk rondje met een dikke laag verse kaas. Kruid met de Italiaanse kruiden.

  3. Snij 12 blokjes van 1 cm uit het stuk komkommer. Snij de rest in fijne reepjes of heel kleine blokjes.

  4. Snij de radijzen, de kerstomaten en de paprika ook in fijne reepjes of kleine blokjes.

  5. Schik de grotere blokjes komkommer in het midden van de rondjes brood.

  6. Werk af met de rest van de groenten.

  7. Afwerking:
  8. Presenteer verticaal op een broodplank (zoals sushi).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Steek 12 gelijke rondjes uit de sneetjes integraalbrood met een uitsteekvormpje. Besmeer elk rondje met een dikke laag verse kaas. Kruid met de Italiaanse kruiden.

  3. Snij 12 blokjes van 1 cm uit het stuk komkommer. Snij de rest in fijne reepjes of heel kleine blokjes.

  4. Snij de radijzen, de kerstomaten en de paprika ook in fijne reepjes of kleine blokjes.

  5. Schik de grotere blokjes komkommer in het midden van de rondjes brood.

  6. Werk af met de rest van de groenten.

  7. Afwerking:
  8. Presenteer verticaal op een broodplank (zoals sushi).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 48 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraat 3.9 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.8 g
Eiwit 1.8 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal