- Bewaar

- Bewaar
Knäckebröd met asperges en gerookte zalm
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook ondertussen de aspergepunten 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Pel de eieren en prak fijn. Meng met de zure room en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de eiermengeling over de sneetjes knäckebröd.
-
Schik op elk sneetje 3 aspergepunten en bestrooi met enkele reepjes gerookte zalm.
-
Afwerking:
-
Schik op de borden en lepel er wat mosterdvinaigrette bij.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min. + afkoelen)
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook ondertussen de aspergepunten 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Pel de eieren en prak fijn. Meng met de zure room en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de eiermengeling over de sneetjes knäckebröd.
-
Schik op elk sneetje 3 aspergepunten en bestrooi met enkele reepjes gerookte zalm.
-
Afwerking:
-
Schik op de borden en lepel er wat mosterdvinaigrette bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough - Nieuw-Zeeland