- Bewaar

- Bewaar
Knolselderslaatje met bieslook
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pers de halve citroen.
-
Schil de knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe het in een mengkom en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi met het bieslook.
Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm of een notenburger.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pers de halve citroen.
-
Schil de knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe het in een mengkom en besprenkel met het citroensap.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi met het bieslook.
Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm of een notenburger.