Knolselderslaatje met bieslook
Knolselderslaatje met bieslook

Knolselderslaatje met bieslook

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 11 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 7.8 g
Suiker 1.3 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 3.6 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Pers de halve citroen.

  4. Schil de knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe het in een mengkom en besprenkel met het citroensap.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  8. Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi met het bieslook.

Tip

Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm of een notenburger.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (20 min.)

  3. Pers de halve citroen.

  4. Schil de knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe het in een mengkom en besprenkel met het citroensap.

  5. Snipper het bieslook fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  8. Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi met het bieslook.

Tip

Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm of een notenburger.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kcal
Vet 11 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 7.8 g
Suiker 1.3 g
Vezel 6.2 g
Eiwit 3.6 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal