Koele-briespunch
Koele-briespunch

Koele-briespunch

10 min.
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 94 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 21.9 g
Eiwit 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat alle dranken goed koelen.

  3. Snij de meloen middendoor en verwijder de zaadjes. Haal met een bolletjeslepel bolletjes uit de meloen.

  4. Snij het vruchtvlees van de appel in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Giet het gekoelde limoen-, ananas- en sinaasappelsap in een grote glazen kom.

  7. Voeg dan de blokjes appel, de framboosjes, aardbeien en meloenbolletjes toe.

  8. Net voor het opdienen giet u er ook het sprankelend appelsap erbij.

Tip

U kan naar smaak en het seizoenaanbod nog ander fruit toevoegen (bv. druiven, rode bessen, kersen) en ijsblokjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat alle dranken goed koelen.

  3. Snij de meloen middendoor en verwijder de zaadjes. Haal met een bolletjeslepel bolletjes uit de meloen.

  4. Snij het vruchtvlees van de appel in blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Giet het gekoelde limoen-, ananas- en sinaasappelsap in een grote glazen kom.

  7. Voeg dan de blokjes appel, de framboosjes, aardbeien en meloenbolletjes toe.

  8. Net voor het opdienen giet u er ook het sprankelend appelsap erbij.

Tip

U kan naar smaak en het seizoenaanbod nog ander fruit toevoegen (bv. druiven, rode bessen, kersen) en ijsblokjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 94 kcal
Vet 0 g
Koolhydraat 21.9 g
Eiwit 1.4 g

Bekijk het recept digitaal