- Bewaar

- Bewaar
Komkommerrolletjes met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak met een dunschiller 12 lange linten van de ongeschilde komkommer. Dep goed droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 24 fijne reepjes.
-
Snij de wortel in fijne staafjes van dezelfde lengte als de paprikareepjes.
-
Bereiding:
-
Besmeer de komkommerlinten met een dun laagje geitenkaas en kruid goed met zwarte peper.
-
Leg er telkens 2 reepjes paprika en enkele wortelstaafjes op. Zorg dat ze er aan 1 kant uitkomen. Rol strak op en zet rechtop met de kant van de wortelen en de paprika naar boven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak met een dunschiller 12 lange linten van de ongeschilde komkommer. Dep goed droog.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 24 fijne reepjes.
-
Snij de wortel in fijne staafjes van dezelfde lengte als de paprikareepjes.
-
Bereiding:
-
Besmeer de komkommerlinten met een dun laagje geitenkaas en kruid goed met zwarte peper.
-
Leg er telkens 2 reepjes paprika en enkele wortelstaafjes op. Zorg dat ze er aan 1 kant uitkomen. Rol strak op en zet rechtop met de kant van de wortelen en de paprika naar boven.