Komkommerrolletjes met geitenkaas
Komkommerrolletjes met geitenkaas

Komkommerrolletjes met geitenkaas

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 3.7 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 2.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak met een dunschiller 12 lange linten van de ongeschilde komkommer. Dep goed droog.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 24 fijne reepjes.

  4. Snij de wortel in fijne staafjes van dezelfde lengte als de paprikareepjes.

  5. Bereiding:
  6. Besmeer de komkommerlinten met een dun laagje geitenkaas en kruid goed met zwarte peper.

  7. Leg er telkens 2 reepjes paprika en enkele wortelstaafjes op. Zorg dat ze er aan 1 kant uitkomen. Rol strak op en zet rechtop met de kant van de wortelen en de paprika naar boven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Maak met een dunschiller 12 lange linten van de ongeschilde komkommer. Dep goed droog.

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in 24 fijne reepjes.

  4. Snij de wortel in fijne staafjes van dezelfde lengte als de paprikareepjes.

  5. Bereiding:
  6. Besmeer de komkommerlinten met een dun laagje geitenkaas en kruid goed met zwarte peper.

  7. Leg er telkens 2 reepjes paprika en enkele wortelstaafjes op. Zorg dat ze er aan 1 kant uitkomen. Rol strak op en zet rechtop met de kant van de wortelen en de paprika naar boven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 3.7 g
Koolhydraat 1.8 g
Eiwit 2.3 g

Bekijk het recept digitaal