- Bewaar

- Bewaar
Komkommerschuitje met tonijnsla
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Laat een beetje groen aan de radijzen en snij ze in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer in 16 schuine plakken van 1/2 cm dik.
-
Pel het ei en plet het fijn.
-
Maak de tonijn los met een vork en meng er het geplette ei, de rode ui, de peterselie, de wasabimayonaise en de yoghurt onder. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tonijnsla over de plakjes komkommer en zet er een half radijsje op. Steek een prikker door beide uiteinden van de komkommer.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
-
Laat een beetje groen aan de radijzen en snij ze in de lengte in 2.
-
Bereiding:
-
Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Giet af, spoel onder koud water en laat afkoelen.
-
Snij intussen de ongeschilde komkommer in 16 schuine plakken van 1/2 cm dik.
-
Pel het ei en plet het fijn.
-
Maak de tonijn los met een vork en meng er het geplette ei, de rode ui, de peterselie, de wasabimayonaise en de yoghurt onder. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de tonijnsla over de plakjes komkommer en zet er een half radijsje op. Steek een prikker door beide uiteinden van de komkommer.