In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de dille fijn en hou 12 plukjes over voor de afwerking.
Boen de krieltjes schoon en kook ze 15 min. in de schil in lichtgezouten water. Snij er een hoedje af en hol uit. Snij onderaan een schijfje af, zo blijven ze mooi staan.
Meng het aardappelkruim met de boter, de zure room, het citroensap en de dille. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Roer er de garnaaltjes en de lompviseitjes onder.
Vul hiermee de uitgeholde krieltjes en werk af met een plukje dille.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de dille fijn en hou 12 plukjes over voor de afwerking.
Boen de krieltjes schoon en kook ze 15 min. in de schil in lichtgezouten water. Snij er een hoedje af en hol uit. Snij onderaan een schijfje af, zo blijven ze mooi staan.
Meng het aardappelkruim met de boter, de zure room, het citroensap en de dille. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Roer er de garnaaltjes en de lompviseitjes onder.
Vul hiermee de uitgeholde krieltjes en werk af met een plukje dille.