- Bewaar

- Bewaar
Kwartelei in een nestje van pastinaakpuree
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaken en de aardappelen en snij in stukken.
-
Hak de hazelnoten heel fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Kook de stukken pastinaak en aardappel 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de kwarteleieren 3 min. zacht in kokend water. Spoel onder koud water en laat even afkoelen. Pel ze.
-
Pureer intussen de stukken aardappel en pastinaak en meng er de zure room onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de hazelnoten onder.
-
Spuit een nestje van puree met een spuitzak in 12 kommetjes. Leg enkele rucolablaadjes in het midden en leg er een kwartelei in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pastinaken en de aardappelen en snij in stukken.
-
Hak de hazelnoten heel fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Kook de stukken pastinaak en aardappel 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de kwarteleieren 3 min. zacht in kokend water. Spoel onder koud water en laat even afkoelen. Pel ze.
-
Pureer intussen de stukken aardappel en pastinaak en meng er de zure room onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er de hazelnoten onder.
-
Spuit een nestje van puree met een spuitzak in 12 kommetjes. Leg enkele rucolablaadjes in het midden en leg er een kwartelei in.