Lentehapjes met kerstomaat
Lentehapjes met kerstomaat

Lentehapjes met kerstomaat

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.1 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Snipper de selder heel fijn.

  5. Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Hak de walnootpitten grof

  8. Bereiding:
  9. Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel. Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Snipper de selder heel fijn.

  5. Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Hak de walnootpitten grof

  8. Bereiding:
  9. Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel. Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 30 kcal
Vet 1.1 g
Koolhydraat 3.5 g
Eiwit 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier andere Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.O.P. Coteaux du Languedoc

Bekijk het recept digitaal