- Bewaar

- Bewaar
Lentehapjes met kerstomaat
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier andere Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de selder heel fijn.
-
Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Hak de walnootpitten grof
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel. Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier andere Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.O.P. Coteaux du Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de selder heel fijn.
-
Snij 4 radijzen in heel fijne schijfjes en hak de rest fijn.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Hak de walnootpitten grof
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes groene selder met de gehakte radijzen, het bieslook, de noten en de verse kaas. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer elk toastje rijkelijk met het kaasmengsel. Versier met 2 halve kerstomaten en een schijfje radijs.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier andere Château Petit Roubié Picpoul de Pinet A.O.P. Coteaux du Languedoc