- Bewaar

- Bewaar
Lentekaasplank
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen en snij in plakken.
-
Snij intussen de abdijkaas in dunne reepjes en de goudakaas in blokjes. Snij de Germain Epoisses in 8 punten en de Queso Iberico in plakken. Snij de geitenkaas in plakjes.
-
Leg alle kazen op de kaasplank en lepel de honing over de geitenkaas.
-
Snij de komkommers in de lengte in 4. Laat 1 cm van het groen aan de radijzen zitten. Knip de druiven in verschillende trosjes. Verdeel de groenten, de druiven, de blauwe bessen en de notenmengeling over de kaasplank.
-
Doe de confituur en de boter in een potje en zet op de plank.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen en snij in plakken.
-
Snij intussen de abdijkaas in dunne reepjes en de goudakaas in blokjes. Snij de Germain Epoisses in 8 punten en de Queso Iberico in plakken. Snij de geitenkaas in plakjes.
-
Leg alle kazen op de kaasplank en lepel de honing over de geitenkaas.
-
Snij de komkommers in de lengte in 4. Laat 1 cm van het groen aan de radijzen zitten. Knip de druiven in verschillende trosjes. Verdeel de groenten, de druiven, de blauwe bessen en de notenmengeling over de kaasplank.
-
Doe de confituur en de boter in een potje en zet op de plank.