Lentekaasplank
Lentekaasplank

Lentekaasplank

20 min.
Lunch
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2628 kj
Energie 628 kcal
Vet 40.7 g
Verzadigd vet 22.8 g
Koolhydraat 33.7 g
Suiker 18.1 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 30.3 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen en snij in plakken.

  3. Snij intussen de abdijkaas in dunne reepjes en de goudakaas in blokjes. Snij de Germain Epoisses in 8 punten en de Queso Iberico in plakken. Snij de geitenkaas in plakjes.

  4. Leg alle kazen op de kaasplank en lepel de honing over de geitenkaas.

  5. Snij de komkommers in de lengte in 4. Laat 1 cm van het groen aan de radijzen zitten. Knip de druiven in verschillende trosjes. Verdeel de groenten, de druiven, de blauwe bessen en de notenmengeling over de kaasplank.

  6. Doe de confituur en de boter in een potje en zet op de plank.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen en snij in plakken.

  3. Snij intussen de abdijkaas in dunne reepjes en de goudakaas in blokjes. Snij de Germain Epoisses in 8 punten en de Queso Iberico in plakken. Snij de geitenkaas in plakjes.

  4. Leg alle kazen op de kaasplank en lepel de honing over de geitenkaas.

  5. Snij de komkommers in de lengte in 4. Laat 1 cm van het groen aan de radijzen zitten. Knip de druiven in verschillende trosjes. Verdeel de groenten, de druiven, de blauwe bessen en de notenmengeling over de kaasplank.

  6. Doe de confituur en de boter in een potje en zet op de plank.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2628 kj
Energie 628 kcal
Vet 40.7 g
Verzadigd vet 22.8 g
Koolhydraat 33.7 g
Suiker 18.1 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 30.3 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g

Bekijk het recept digitaal