- Bewaar

- Bewaar
Lepeltje van courgettesalsa en gerookte zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve courgette middendoor en verwijder de pitten. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Snij de gerookte zalm in dunne reepjes.
-
Snipper de dille fijn (bewaar enkele takjes voor het garnituur).
-
Bereiding:
-
Kook de courgetteblokjes 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.
-
Meng de fijngesnipperde rode ui onder de courgetteblokjes en besprenkel met de olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout. Roer er de fijngesnipperde dille onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgettesalsa over kleurrijke lepeltjes en schik er 1 à 2 reepjes gerookte zalm op.
-
Werk af met een takje dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve courgette middendoor en verwijder de pitten. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de rode ui heel fijn.
-
Snij de gerookte zalm in dunne reepjes.
-
Snipper de dille fijn (bewaar enkele takjes voor het garnituur).
-
Bereiding:
-
Kook de courgetteblokjes 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.
-
Meng de fijngesnipperde rode ui onder de courgetteblokjes en besprenkel met de olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout. Roer er de fijngesnipperde dille onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de courgettesalsa over kleurrijke lepeltjes en schik er 1 à 2 reepjes gerookte zalm op.
-
Werk af met een takje dille.