Mafaldine met chipolata, peultjes en oesterzwammen
Mafaldine met chipolata, peultjes en oesterzwammen

Mafaldine met chipolata, peultjes en oesterzwammen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 695 kcal
Vet 21.6 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraat 82.6 g
Suiker 4.1 g
Vezel 6.7 g
Eiwit 40.3 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de chipolata's in stukken van 2 cm.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de lente-uitjes in stukken van 1 cm.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  6. Scheur de oesterzwammen in 2 of 3 reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Kook de mafaldine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de chipolata's 4 min. Aan alle kanten goudbruin.

  10. Voeg het knoflook, de oesterzwammen en de puntpaprika toe en bak nog 4 min. Kruid met peper en zout.

  11. Kook de peultjes 4 min. Afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  12. Meng de pasta en de peultjes onder de chipolata met groenten.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel over diepe borden en bestrooi met geraspte parmezaan.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Hak 80 g peultjes fijn en scheur 2 oesterzwammen in stukjes. 2 Kook 30 g mafaldine met de peultjes en de oesterzwammen 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de chipolata's in stukken van 2 cm.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de lente-uitjes in stukken van 1 cm.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.

  6. Scheur de oesterzwammen in 2 of 3 reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Kook de mafaldine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de chipolata's 4 min. Aan alle kanten goudbruin.

  10. Voeg het knoflook, de oesterzwammen en de puntpaprika toe en bak nog 4 min. Kruid met peper en zout.

  11. Kook de peultjes 4 min. Afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  12. Meng de pasta en de peultjes onder de chipolata met groenten.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel over diepe borden en bestrooi met geraspte parmezaan.

Tip

Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Hak 80 g peultjes fijn en scheur 2 oesterzwammen in stukjes. 2 Kook 30 g mafaldine met de peultjes en de oesterzwammen 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 695 kcal
Vet 21.6 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraat 82.6 g
Suiker 4.1 g
Vezel 6.7 g
Eiwit 40.3 g
Zout 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras

Bekijk het recept digitaal