- Bewaar

- Bewaar
Mafaldine met chipolata, peultjes en oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chipolata's in stukken van 2 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in 2 of 3 reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de mafaldine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de chipolata's 4 min. Aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het knoflook, de oesterzwammen en de puntpaprika toe en bak nog 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de peultjes 4 min. Afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de pasta en de peultjes onder de chipolata met groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel over diepe borden en bestrooi met geraspte parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Hak 80 g peultjes fijn en scheur 2 oesterzwammen in stukjes. 2 Kook 30 g mafaldine met de peultjes en de oesterzwammen 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de chipolata's in stukken van 2 cm.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in 2 of 3 reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de mafaldine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de chipolata's 4 min. Aan alle kanten goudbruin.
-
Voeg het knoflook, de oesterzwammen en de puntpaprika toe en bak nog 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Kook de peultjes 4 min. Afgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de pasta en de peultjes onder de chipolata met groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel over diepe borden en bestrooi met geraspte parmezaan.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (15 min.) 1 Hak 80 g peultjes fijn en scheur 2 oesterzwammen in stukjes. 2 Kook 30 g mafaldine met de peultjes en de oesterzwammen 10 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Caves Saint-Pierre Cru du Rhône A.O.P. Vacqueyras