In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de kiwi in 2 en snij er 1 mooi schijfje af voor de afwerking. Snij de rest in stukken. Mix samen met het kiwi-sinaasappelsap in de blender of met de staafmixer tot een puree. Voeg 4 eet. gemalen ijs toe en mix heel kort tot alles gemengd is.
Snij 1 driehoekje vruchtvlees met schil van de watermeloen en hou opzij voor de afwerking. Snij de rest van het vruchtvlees in stukken en mix samen met de rietsuikersiroop tot een puree. Voeg 6 eetl. gemalen ijs toe en mix heel kort.
Giet het kiwimengsel in een hoog glas en giet er voorzichtig het meloenmengsel bovenop. Serveer met een rietje en werk het glas af met het stukje watermeloen en het kiwischijfje.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de kiwi in 2 en snij er 1 mooi schijfje af voor de afwerking. Snij de rest in stukken. Mix samen met het kiwi-sinaasappelsap in de blender of met de staafmixer tot een puree. Voeg 4 eet. gemalen ijs toe en mix heel kort tot alles gemengd is.
Snij 1 driehoekje vruchtvlees met schil van de watermeloen en hou opzij voor de afwerking. Snij de rest van het vruchtvlees in stukken en mix samen met de rietsuikersiroop tot een puree. Voeg 6 eetl. gemalen ijs toe en mix heel kort.
Giet het kiwimengsel in een hoog glas en giet er voorzichtig het meloenmengsel bovenop. Serveer met een rietje en werk het glas af met het stukje watermeloen en het kiwischijfje.