- Bewaar

- Bewaar
Meloensoepje met rode vruchten en ijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de meloen in 4 en verwijder de schil en de pitten. Snij in kleinere stukken en bestrooi met de bloemsuiker. Mix tot een gladde massa.
-
Voeg het appelsap toe en laat 30 min. afkoelen in de koelkast.
-
Verwijder intussen de steeltjes van de aardbeien.
-
Afwerking:
-
Verdeel het meloensoepje over diepe borden en schik een bolletje ijs in het midden. Verdeel er het rode fruit rond en werk af met de blaadjes munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de meloen in 4 en verwijder de schil en de pitten. Snij in kleinere stukken en bestrooi met de bloemsuiker. Mix tot een gladde massa.
-
Voeg het appelsap toe en laat 30 min. afkoelen in de koelkast.
-
Verwijder intussen de steeltjes van de aardbeien.
-
Afwerking:
-
Verdeel het meloensoepje over diepe borden en schik een bolletje ijs in het midden. Verdeel er het rode fruit rond en werk af met de blaadjes munt.